dijous, 15 d’abril del 2010

Cabaret!

Hola famílies

Ens ha arribat una informaciò del Plàudite Teatre que potser us és d'interès:

TALLER INTENSIU DE CABARET



17, 18 i 19 de maig de 2010, de 19.30 a 22.30 hores

AL CENTRE CULTURAL SANTA EULÀLIA
Carrer de Santa Eulàlia, 60 (plaça interior)
08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Tel.: 93 298 85 88 - 618 53 17 08

Metro L1: Santa Eulàlia (sortida Pont de la Torrassa)
VEURE MAPA

Preu: 85 €

Professora: Mayi Chambeaud, professora d'expressió corporal, dansa i art dramàtic a Argentina i Espanya.

Metodologia: El cabaret és un estil de teatre desenfadat, reivindicatiu, de diversió i evasió. És un tema centralitzador d'un taller d'expressió corporal que permet indagar en la nostra representació d'ambients, de circumstàncies, de monòlegs i de cançons dels personatges de la nit.
Des de la pràctica, l'experimentació i la creativitat es descobreix la imaginació i la fantasia. Amb l'acció, la participació i l'actitud creativa es pretén l'aprenentatge de postures, gestos, balls, cançons, etc, d'aquest estil teatral, a través de la creació de recursos escènics i de la recreació de personatges.

Continguts:
expressió corporal; expressió parlada i/o cantada; músiques i coreografies; objectes i vestuari; recitadors i recitadores; còmics i còmiques, i altres personatges de posada en escena.

NOTA: Des del primer dia és IMPRESCINDIBLE que els participants portin vestuari i objectes de la seva propietat (barrets, corbata, corbata de llacet, paraigües, bastons, ventalls, mitges de ret, vestit de bany, sabates de taló, mocadors, flors, boàs, guants, collarets, malles, mantons, jaquetes, armilles, pantalons exòtics, sabates negres ) i maquillatge (base blanca de mim, ombres ).

http://www.plaudite.org

* * *