divendres, 4 de febrer del 2011

II Jornada: "Convivència i èxit escolar: la participació de l'alumnat"


Hola famílies


Us fem arribar aquesta informació per si de cas esteu interessats a participar:


Benvolgut, da,

El dia 19 de febrer durant tot el matí, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Hospitalet conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona a través del Grup GRODE (Grup de Recerca,Orientació i Desenvolupament Educatiu) organitza la II Jornada:“Convivència i èxit escolar: la participació de l’alumnat.” al Centre Cultural Bellvitge.

(Us fem a mans en documents adjunts convocatòria institucional i programa de la Jornada.)

En aquesta ocasió plantegem treballar sobre la temàtica de la participació de l’alumnat, a les diferents etapes educatives (Infantil, Primària i Secundària).

Per això us demanem que us inscriviu al taller de l’etapa que més us interessi. (La inscripció la podeu fer als enllaços del final d’aquest correu).

Començarem la Jornada amb la ponència marc de la professora Francisca Olías del Departament d’Educació de la Junta de Andalucía .

El Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya certificarà la participació a la Jornada amb 5 hores d’assistència formativa.

Així mateix, comptarem amb servei de guarderia al mateix Centre Cultural Bellvitge per als vostre fills i filles. Cal reservar a pireeducacio@l-h.cat o trucant al telèfon 93 402 96 79.

Us animem a participar!!

Lluís Esteve Garnés

Tinent d’alcalde d’Educació

Ajuntament de L’Hospitalet


Enllaços d'inscripció:


a) Inscripció per al professorat dels centres i les persones que ja són usuàries del sistema xtec

b) Inscripció general.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte al telèfon 934029679 (Preguntar per l’Anna Sabrià o la Sara Plaza)